Príprava a realizácia empirického výskumu v oblasti spoločenských vied - Ondrejková, Anna
Charakteristika empirického výskumu v oblasti spoločenských vied. Kvalitatívny a kvantitatívny empirický výskum. Príprava výskumu a jeho vzťah k objektívnej realite. Hypotézy vo výskume. Realizácia empirického výskumu.