Biometriu už slovenské banky využívajú - Kláseková, Martina
Zavedenie biometrie v bankách. Tatra banka ako prvá v zavedení biometrie. Prihlasovanie do mobilnej aplikácie odtlačkom prsta. Záujem bánk o biometriu vo svete stúpa. Pomoc biometrie pri podvodoch, strate či krádeži kariet. Prvý bankomat na svete, ktorý identifikuje klienta podľa tváre.