Od MS PowerPoint prezentácie k Inteligentnému vyučovaciemu systému - Rakovská, Eva, 1963-
Vďaka internetu a mobilným technológiám je možnosť štúdia a vzdelávania sa oveľa dostupnejšia ako v minulosti. Akou formou je potrebné robiť elektronické vzdelávanie a ako budovať e-learningové kurzy, aby sa stali príťažlivé pre študentov. Dôležitý je nielen obsah kurzu, ale aj forma poskytovania poznatkov v kurze a jazyk kurzu. Podpora štýlov učenia v e-learningu. Video v e-learningu. Inteligentný vyučovací systém. Niekoľko dobrých rád ako spraviť e-learningový kurz tak, aby bol študentami rešpektovaný.