Trends in the evolution of employment and challenges in its growth the Slovak Republic - Rievajová, Eva
Slovensko a situácia na trhu práce. Rast účasti obyvateľstva v zamestnaní, alebo zvýšenie miery zamestnanosti ekonomicky aktívneho obyvateľstva, a to najmä znevýhodnených obyvateľov, predstavuje hlavnú ochranu proti rozširovaniu chudoby a sociálneho vylúčenia.