Promotion social inclusion through the de-institutionalization of social services in the Slovak Republic - Husáková, Mária
Tvorba sociálnych služieb na Slovensku a vytváranie komunitných sociálnych služieb. Prepojenie a koordinácia služieb podporujúca integráciu ľudí so zdravotným postihnutím a seniorov v komunite.