Labour markets in Visegrad countries ten years after 2004 EU enlargement - Klimko, Roman, 1985-
Svetová hospodárska kríza a trh práce v krajinách V4. Ekonomický rozvoj a vývoj na trhu práce v krajinách V4. Vybrané špecifiká miery nezamestnanosti a rozvoj zamestnanosti v týchto krajinách.