Diagnostic action intervals for planned interval maintenance - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Postupy pri udržovaní optimálneho pracovného intervalu stroja. Klasifikácia spoľahlivosti výkonu stroja. Náklady spojené s prípadným zlyhaním pravidelnosti výkonu stroja.