MOOC – budúcnosť vzdelávania alebo bublina - Schmidt, Peter, 1968-
Režimy a typy e-learningového vzdelávania. MOOC čiže Massive open online course, je skôr idea, alebo obchodný model, než nová technológia efektívneho vyučovania. Podstata MOOC, najznámejší poskytovatelia MOOC. Aktuálny stav MOOC v Európe.