Eco-efficiency and human capital in Europe: quantitative assessment - Nežinský, Eduard, 1972-
DEA model: koncept a hodnotenie technickej efektivity cez SBM (slack-based model). Modelovanie ľudského kapitálu, technickej a ekologickej efektivity.