Mobilné zariadenia a digitálne vzdelávanie - Szivósová, Mária, 1958-
Dnes je jednou zo základných tém e-learningu prepojenie digitálneho vzdelávania s mobilnými aplikáciami. Na prepojenie týchto dvoch časti sveta ICT je potrebné kvalitné mobilné zariadenie – smartphone a tiež vhodné softvérové nástroje pre vytváranie kvalitných aplikácií. Hlavným obsahom príspevku je charakteristika a porovnanie dostupných aplikácií pre mobilné zariadenia. Prínosom spoznania vybraných aplikácií pre mobilné vzdelávanie je uľahčenie výberu vhodného nástroja pre digitálne vzdelávanie.