Measurement of socio-economic development using the human development index extended by an indicator of economic freedom - Vondrová, Andrea, 1987-
Podmienenosť sociálno-ekonomického rozvoja inštitucionálnou kvalitou. Ekonomická sloboda skúmaná modelom DEA a sociálno-ekonomický rozvoj v EÚ. Index ekonomickej slobody od Heritage Foundation.