Využitie jazyka R pre simulovanie procesu krachu - Páleš, Michal, 1984-
Základné predpoklady a vzťahy potrebné na pochopenie fungovania procesu prebytku. Lundbergova nerovnosť a pravdepodobnosť krachu. Realizácia odhadu pravdepodobnosti krachu v jazyku R pomocou simulácií.