Hospodárska kríza a jej priebeh v období 20. storočia - Trnovcová, Daniela
Krízy a ekonomický vývoj v 20. storočí. Prvá a druhá svetová vojna. Veľká hospodárska kríza v USA v roku 1929. Povojnové obdobie. Prvá konferencia OSN a vznik Rímskeho klubu. Ropná a potravinová kríza.