Numerické preverenia výsledkov modelu zohľadnenia gradácie, spätnej väzby, opakovania a zabúdania vo vyučovacom procese s poukázaním na nutnosť zaradenia týchto procesov v eLearningu - Turňa, Ľubomír
V príspevku sa poukazuje na nutné zohľadnenie gradácie, zabúdania a opakovania vo vyučovaní s využitím e-learningu. Pomocou jednoduchého dynamického modelu je v príspevku nájdená možná väzba medzi týmito uvedenými základnými elementárnymi procesmi a sú tiež nájdené vzťahy medzi nimi a ich charakteristikami. Súčasťou príspevku je aj numerická simulácia navrhnutého modelu.