Systematizácia duševného vlastníctva a jeho ohodnocovanie - Havier, Jan, 1989-
Systematizácia duševného vlastníctva. Rozdelenie duševného vlastníctva podľa Vojčíka. Ohodnocovanie duševného vlastníctva. Nákladový princíp. Porovnávací prístup. Výnosový princíp. Kombinovaný prístup.