Podnikateľský model a stratégia - Matušková, Ráchel, 1990-
Podnikateľský model podľa vybraných autorov (Charles Baden-Fuller a Mary Morganová, Mullins a Komisar, Benoit Demil a Xavier Lecocq). Stratégia - prostriedok na dosahovanie cieľov. Vzťah podnikateľského modelu a stratégie.