Prístupy k hodnoteniu výkonnosti podniku - Harumová, Anna, 1955-
Finančná výkonnosť a tvorba hodnoty podniku. Modely využívané na hodnotenie finančnej výkonnosti. Hodnotenie finančnej výkonnosti predikčnými modelmi. Metódy hodnotenia finančnej výkonnosti podniku. Skóringová funkcia ako dôležitý nástroj hodnotenia podniku.