Zlyhanie profesionálneho investora ako dôsledok absentujúcej racionality - Markovič, Peter, 1974-
Teória očakávaného úžitku v neoklasickej ekonómii 20. storočia. Porovnanie funkcie úžitku pri rôznej preferencii rizika. Behaviorálne financie ako súbor posudzovaných anomálií. Toshihide Iguchi verzus Daiwa Bank, Limited.