Kvantitatívne uvoľňovanie menovej politiky FED-u a jeho dopady na ekonomiku USA - Kundlová, Nikoleta
Funkcia a ciele FED-u (Federal Reserve System). Teoretické východisko monetárnych nástrojov stimulovania hospodárskeho rastu USA. Jednotlivé kolá kvantitatívneho uvoľňovania v USA. Operácia Twist. Dopady jednotlivých etáp kvantitatívneho uvoľňovania na ekonomické činitele v USA.