Vybrané inovatívne formy financovania podnikov v Európe a ich využívanie podnikmi - Figuli, Ivan
Rizikový kapitál (private equity) ako jedna z inovatívnych možností financovania. Výhody a nevýhody financovania prostredníctvom rizikového kapitálu. Rizikový kapitál a jeho využitie v Európe.