Udržiavanie finančnej stability podniku plánovaním hotovosti - Tóthová, Alena, 1968-
Charakteristika krátkodobého finančného plánovania v podniku. Plánovanie hotovosti - ilustratívny príklad. Plán predaja. Plán inkasa pohľadávok. Prvotný plán hotovosti. Plánovanie zabezpečenia dodatočnej potreby hotovosti.