Exotické formy derivátových kontraktov ako možnosť dosiahnutia zisku prostredníctvom špekulácie - Ponecová, Gabriela
Charakteristika, popis a fungovanie exotických swapových kontraktov a exotických opčných kontraktov: express swap, second chance swap, callable rande accrual swap, FX linked knockout swap, bariérové opcie, opcie s pohľadom späť, hákové a rebríkové opcie, digitálne opcie, košíkové opcie.