Hodnotenie investičných projektov zamerané na využitie reálnych opcií - Budinská, Lucia, 1990-
Kľúčové aspekty hodnotenia investičných projektov. Etapy hodnotenia investičných projektov. Postupy pre zhodnotenie ekonomicko-finančnej efektívnosti projektov: statické metódy, dynamické metódy, rozhodovacie stromy, reálne opcie.