Kritériá rozhodovania o udržaní úverovej taktiky podniku - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Úverová taktika podniku a rozsah informácií. Zákonné povinnosti v platobných transakciách. Uplatňovanie nároku na úroky z oneskorenej platby. Obmedzenie platieb v hotovosti. Vplyv fakturácie na efekty úverovej taktiky. Zmluvná dokumentácia a informačný systém. Riadenie pohľadávok a sledovanie ukazovateľov pohľadávok.