Štruktúra cudzích zdrojov financovania slovenských malých a stredných podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Dôvody problémov malých a stredných podnikov pri získavaní cudzích zdrojov financovania. Skúmanie štruktúry cudzích zdrojov financovania vo výskumnej vzorke podnikov. Výsledky výskumu.