Európska energetika - stratené ilúzie a trvalé dôsledky - Baláž, Peter
Energetická stratégia EÚ a pád cien ropy. Ceny ostatných energetických komodít vrátane elektrickej energie. Energetická bezpečnosť a konkurencieschopnosť kontinentu.