Franšízing a malé a stredné podniky - Kosztanko, Simona, 1988-
Podstata franšízingu. Charakteristické znaky franšízingu. Jednoduchý a kombinovaný franšízing. Kombinácia priameho odbytu a franšízingu na zahraničnom trhu. Najznámejšie franšízingové koncepty vo svete. Franšízing v malých a stredných podnikoch.