K problematike realizácie produktov neziskových organizácií - Čihovská, Viera
Marketingové aktivity v neziskovej organizácie. Štruktúra marketingu neziskovej organizácie podľa Hannagana. Marketingový plán. Koncepcia sociálneho marketingu vo vzťahu k spoločenskej zodpovednosti a etike.