Uplatnenie špecifických daní vo svete - Lénártová, Gizela
Charakteristika a klasifikácia klasických foriem zdanenia vo svete. Uplatnenie zvláštnych daní vo svete - výsledky prieskumu. Luxusné dane - dane z bohatstva. Zdanenie nezdravých potravín. Zdanenie internetu a ostatných produktov informačných technológií. Špecifické ekologické dane. Ostatné zvláštne, kuriózne dane.