Úspešné projekty miest a obcí - podpora separovaného zberu odpadov v regióne Spišská Belá - Brindzová, Zuzana
Mesto Spišská Belá má úspešný ďalší projekt, ktorý bude finančne podporený z prostriedkov štrukturálnych fondov EÚ. Predmetom tohto nového projektu je nákup zariadenia a technológie s cieľom zabezpečiť kvalitnejší a efektívnejší systém separovaného zberu.