Zdaňovanie príjmov v Nemecku - Ďurinová, Ivona, 1964-
Daňová sústava Nemecka. Daň z príjmov fyzických osôb. Daňové triedy pre daň zo mzdy pre jednotlivých zamestnancov. Daň z príjmu právnických osôb. Odpisy dlhodobého majetku v Nemecku.