Úspešné projekty miest a obcí - centrum pre mladé mamičky v Hurbanove - Brindzová, Zuzana
Mesto Hurbanovo získalo nenávratný finančný príspevok na realizáciu projektu: Zosúladenie rodinného a pracovného života zriadením centra pre mladé mamičky. Projekt bol podporený na základe operačného programu zamestnanosť a sociálna inklúzia spolufinancovaného z Európskeho sociálneho fondu.