Podniková kultúra a vodcovstvo v procese fúzií a akvizícií - Polednáková, Anna, 1957-
Vplyv odlišnej kultúry na proces fúzií a akvizícií. Strategické a kultúrne zmeny. Riadenie ľudských zdrojov počas integrácie. Význam vedenia ľudí. Prístup k riadeniu projektov integrácie.