Hnutie CasaPound - moderný prejav extrémnej pravice - Struhár, Pavol
Talianske neofašistické hnutie CasaPound Italia, ktoré predstavuje moderné vyjadrenie extrémnej pravice a vzhľadom na ideologické a strategické špecifiká tvorí exkluzívny projekt v rámci pravicovo-extrémistického prostredia. Ideológia, témy, stratégia tohto hnutia a možný prienik myšlienok či stratégie aj do iných krajín vrátane Slovenskej republiky.