Systém riadenia Programu rozvoja vidieka SR 2014 - 2020 - Brindzová, Zuzana
Systém riadenia Programu rozvoja vidieka SR 2014 - 2020 je tvorený v súlade so zásadami pre využitie Európskych štrukturálnych a investičných fondov a definovanými príslušnými nariadeniami EÚ, rešpektujúc súčasne existujúci právny rámec SR pri dodržaní princípov správneho finančného riadenia.