Úspešné projekty miest a obcí - úprava potoka v obci Vojkovce - Brindzová, Zuzana
Úprava potoka Studenec v obci Vojtkovce bola uskutočnená za účelom predchádzania rizikám spôsobených povodňami. Projekt bol realizovaný prostredníctvom operačného programu životné prostredie Slovenskej republiky.