Hotelierstvo v regióne Južná Morava z aspektu vedeckého výskumu - Eliašová, Darina
Terénny prieskum v hotelierstve. Metodológia a technika prieskumu. Etapy terénnoeho prieskumu. Význam terénneho prieskumu vo výskume hotelierstva.