Prieskum finančnej gramotnosti študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave - Škriniar, Pavel, 1979-
Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorý bol zamerany na zistenie úrovne finančnej gramotnosti študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave.