Bootstrapping ako spôsob financovania malých podnikov - Strižencová, Michaela
Rizikový kapitál a crowdfunding. Čo je finančný bootstrapping. Typy bootstrappingového financovania. Porovnanie výhod a nevýhod bootstrappingu s rizikovým kapitálom.