"Zlaté roky" švédskej ekonomiky - Damašková, Tatiana, 1969-
Charakteristika historického vývoja sociálno-ekonomického systému Švédska v období rokov 1870-1970, ktoré sú hodnotené ako „zlaté roky“ švédskej ekonomiky, definovanie a analýza kľúčových znakov a rizík švédskeho sociálno-ekonomického modelu, známeho ako štát blahobytu.