Úspešné projekty miest a obcí - regenerácia centrálnej mestskej zóny v Michalovciach - Brindzová, Zuzana
Hlavné ciele projektu regenerácie centrálnej mestskej zóny v meste Michalovce. Projekt sa realizoval prostredníctvom regionálneho operačného programu Slovenskej republiky v programovom období 2007 až 2013.