Obstarávacie subjekty vo verejnom obstarávaní za rok 2014 - Brindzová, Zuzana
Úrad pre verejné obstarávanie ako ústredný orgán štátnej správy pre verejné obstarávanie v rámci svojej činnosti štatisticky vyhodnocuje verejné obstarávanie a sprístupňuje informácie o uzavretých zmluvách na základe uskutočnených postupov vo verejnom obstarávaní.