Hodnotová stabilita štátov strednej a východnej Európy - Bušša, Marian
Predpoklady a obmedzenia slobodnej diskusie. Preferencia jednotlivých tém v politickej súťaži. Tri dimenzie konfliktov v spoločnosti. Faktory úspechu jednotlivých dimenzií konfliktov v politickom systéme. Spoločné znaky nových masmédií. Zahraničné ovplyvňovanie spoločností v strednej a východnej Európe.