Úverové riziko ako súčasť finančného rizika podniku - Fedorková, Katarína
Vzťah úverového rizika, štruktúry likvidity a zadlženosti. Miera návratnosti úveru ovplyvnená štruktúrou obežných aktív. Peňažné toky a výška úverového rizika.