Úspešné projekty miest a obcí - modernizácia verejného osvetlenia v meste Turčianske Teplice - Brindzová, Zuzana
Mesto Turčianske Teplice bolo úspešné v ďalšom zo svojich projektov v čerpaní eurofondov, a to na modernizáciu verejného osvetlenia. Cieľom projektu bolo zefektívnenie prevádzky, energetická úspora a zlepšenie technického stavu verejného osvetlenia v meste.