Metódy a modely predikcie finančnej situácie podniku - Tučníková, Daniela
Podstata viacrozmerných metód a modelov predikcie. Vybrané viacrozmerné metódy a modely predikcie. Altmanov model predikcie. Model kanadského autora Springate, G. L. V. - Springate model. Fulmerov H-faktorový model.