Od septembra 2015 nás čakajú rozsiahle zmeny v zákone o e-Governmente - Brindzová, Zuzana
Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente). Cieľom návrhu novely zákona o e-Governmente je upraviť platný právny stav v štyroch hlavných oblastiach.