Vývoj metód hodnotenia finančného zdravia podniku - Slivková, Adela, 1986-
Metódy komplexného hodnotenia podniku ako špecifická skupina nástrojov pre hodnotenie podniku. Vývoj komplexných metód hodnotenia podniku. Výhody a nevýhody jednotlivých vývojových fáz.