Novela zákona o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy s účinnosťou od 1. augusta 2015 - Brindzová, Zuzana
Predloženou novelou zákona sa upravujú niektoré povinnosti v oblasti rozpočtového procesu verejnej správy v súvislosti so zaradením nových subjektov do sektora verejnej správy. Touto novelou zákona sa reaguje na skutočnosť, že rozpočtový proces verejnej správy rešpektuje platnú európsku legislatívu.