Podpora zamestnávania mladých ľudí - Slaninková, Katarína
Od začiatku roka 2015 môže štát poskytnúť príspevok na podporu vytvorenia pracovného miesta v prvom pravidelne platenom zamestnaní. Výplýva to z novely zákona o službách zamestnanosti. Aké sú podmienky poskytovania príspevku, kedy sa príspevok neposkytuje, aká je najvyššia výška príspevku.